Yesterday
Do you like water? Ow, how good.. Then you already like 72% of me.

Idag bestämde jag mig för att säga nej till att gå ut och istället stanna hemma och ladda inför imorgon. Har varit löjligt trött hela veckan så känns som att jag inte hade blivit något vidare kul sällskap ändå. Tror inte min plånbok hade uppskattat det heller.. Istället ska jag slå in lite julklappar, tvätta (har verkligen inget rent kvar..) och försöka tvinga mig själv att gå iväg och sola. Om jag inte somnar i soffan förstås, man vet aldrig.
Fick hem ett paket idag med lite julklappar jag beställt till mig själv.. Ibland är jag bara för snäll!Mysdag.

Idag har jag haft en riktig mysdag!! Efter jag slutat mötte jag upp Johanna (hur ska jag klara mig när du flyttar?!?!?!) vart meningen att vi skulle baka lussebullar men vi hittade ingen saffran.. :( Har varit sugen på lussebullar i evigheter nu, finns typ inte att köpa någonstans. Men det är ju lucia imorgon, man kan ju alltid hoppas att någon kanske har med sig till jobb..? Iallafall, eftersom att vi inte fick tag på saffran fixade vi en kladdkaka istället, tände massa ljus i hela lägenheten och bäddade ner oss i soffan och kollade på film. Så skönt att bara krypa ner under ett varmt täcke när det är mörkt, regnigt och kallt ute..
Rubrik

Idag har jag äntligen påbörjat "projekt loftet"!! Som jag tidigare nämnt har jag inte en enda möbel här uppe förutom sängen. Inga lampor, ingenting på väggarna, bara stora klädhögar på golvet för att det inte finns någon annanstans att lägga dom. Superomysigt och tråkigt :( Så idag åkte vi ut till Ikea och handlade med oss lite roliga saker och nu börjar det faktiskt se ut som ett rum. Har kommit på precis hur jag vill ha det också, ska bara hitta rätt grejer..

Så nu ligger jag i min nybäddade säng, uppe på mitt mysiga loft och njuuuter!


???

Istället för att gå på perukfest
(fest där peruk är required)
ligger jag i min säng och tittar på Pelle Svanlös.
Vad är det för fel på mig???!


Jag är kär..

I mina nya skor jag hittade idag, som jag egentligen inte borde ha köpt. Får lite dåligt samvete när jag lägger pengar på skor, pengar som jag borde betala räkningar med, pengar som jag borde spara. Men hur ska jag kunna låta bli, när jag går förbi skorna och dom skriker "Snälla ta med mig hem!" So I did.Måste bara säga att bilden inte ger dom rättvisa. Så mycket mer awesome i verkligheten.RSS 2.0