Geeeeeee mig!!















 

 


Uttråkad...

Nu har vi varit på banken och fixat bankkort och id och öppnat varsitt konto. I Norge har man sitt id på baksidan av sitt bankkort, supersmidigt, då behöver man typ bara ha med sig ett enda kort när man ska någonstans. Jättebra för mig, jag har en förmåga att antingen glömma det ena eller det andra, så allting blir superjobbigt när jag kommit på vad jag glömt och måste åka tillbaka och hämta det..  

Sen stack vi till Ica och köpte lunch, de har en supergod "ta själv sallad" där, muuums!

Nu har Malin stuckit till jobb och jag har ingen aning om vad jag ska göra? Kanske sticka ner på stan och fixa en ny bikini? Fast det ska bli regn imorgon och fram till på måndag så det är ingen brådska direkt.. Boooooooring!





Vår klocka ringde halv 9..

.. och vi gick upp kvart över tolv. Pigga tjejer? Var meningen att vi skulle gå upp så tidigt så vi skulle hinna fixa allt vi skulle göra idag & sola ett tag. Men solningen fick vi visst hoppa över!

Nu ska vi en sväng till banken sen fixa lite annat :)

CUPCAKES


Nu är vi klara! Söta va? Dom blev inte riktigt som vi hade föreställt oss (eller önskade??) - glasyren blev lite för rinnig.. - men de var goooda!   






Det  var typ såhär vi förväntade oss att de skulle bli.. Kanske överskattade oss själva lite?!


I VÄNTAN..

.. på att våra cupcakes ska bli klara i ugnen:




OF COURSE I COULD LIVE WITHOUT FASHION - I JUST CHOOSE NOT TO

Har precis kommit hem en mysrunda på stan med Malin, vi åt massa gott & shoppade lite.
Det har varit superfint väder idag så vi bestämde oss för att gå ner och äta någonstans, så vi kunde sitta ute, men självklart så var det fullt på varenda uteservering. :( Men jag fick äta på mitt älskade FRiDAYS ändå så det gjorde inte så mycket.

Hade totalt glömt bort att det var rea i Oslo också, känns som det är lite halvfarligt för mig att gå i stan under reatider? Råkade få med mig lite mer att fylla min garderob med hem idag.. Fattar inte hur jag ska få plats med allting, jag och Malin delar en garderob här och den är superliten. Och hon är om möjligt ännu värre än mig när det gäller att shoppa!

Nu ska vi baka cupcakes :) Eller iallafall försöka, jag har aldrig gjort det förut, men kan väl inte vara så jättesvårt? Spännande!






Mmmmmmm..






SKITSUR PÅ LIVET..

Åååh, varför ska livet vara så himla svårt och krångligt? 
 
Jag har många gånger kommit på mig själv med att sitta och undra när livet egentligen ska börja, när saker ska bli som jag vill ha dom. Fast jag vet knappt hur jag vill att mitt liv ska se ut? Sen kom jag på att livet händer inte - det är jag som måste få det att hända.

Varför är det då så att varenda gång jag bestämmer mig för något jag vill göra, något jag vill förändra, något jag vill uppnå, så har tydligen inte livet samma tankar som mig utan gör så mycket som möjligt för att jävlas?

Jag vet att man inte kan glida igenom livet helt utan motgångar (även om det verkar som att vissa gör det?) ofta är det dina motgångar som formar dig som person och gör dig starkare - så de personer som glider genom livet, hur blir dem? Vad gör de starka? Hur lär de sig att kunna förstå andras sorger och känslor om allt alltid bara går bra för dem? 
  Även om motgångar i viss mängd är något bra, känns det ibland som om att hela livet bara är en stor jävla motgång. Och det gör mig så omotiverad, frustrerad och ledsen. Men samtidigt finns där ingen annan som kan förändra mitt liv mer än jag själv.. Men man kan inte klara sig igenom livet helt utan hjälp? Jag tycker att människor måste börja hjälpa varandra lite mer, visa varandra lite mer uppskattning och uppmuntran. Ett enda snällt ord eller en snäll gest kan sätta ett leende på en människas läppar en hel dag! Precis som ett litet elakt ord kan förstöra en hel dag.

Livet är så jävla orättvist - det är bara att vänja sig.
Men ibland önskar jag att orättvisorna kunde vara lite mer jämnt fördelade - så att t.ex en person slapp gå genom livet och möta varenda orättvisa som finns - medans en annan knappt vet vad ordet orättvis betyder.

Känner mig jätteförvirrad och är skitsur på livet just nu.  


I ♥ GIFFLAR

Sitter på bussen (med min nya dator, wohoo!) till Oslo nu, åkt i ungefär 15 min. Blev jätteglad när jag kom på bussen & såg att där knappt var något folk, fick två säten helt för mig själv. Förra gången fick jag sitta och trängas. Blev ääännu gladare när jag såg att mitt säte hade ett eluttag! Tänkte att då kan jag kolla film, så kanske tiden går lite snabbare? Tills jag kom på att jag lagt över alla filmer från datan till min externa hårddisk som jag såklart lämnade kvar i Oslo.
Så nu får jag sitta här i min ensamhet och vara lite ledsen. Ska äta lite av mina supergoda gifflar och se om jag blir gladare.



Jaa, jag vet att bilden är jättesuddig och kass, men svårt att få en bra bild när bussen bara skumpar runt. :(


PACKAR & MISSAR SOLTIMMAR..

Håller på att packa, blev långt ifrån klar sist jag började och har faktiskt råkat handla på mig lite mer idag så det måste också ner. Det är ju supermycket rea överallt, hur bra som helst!
Jag ska iallafall ta bussen tillbaks till Oslo runt 6 tiden, så nu måste jag vara inne och packa (Varför packade jag inte klart igår kväll??) när jag egentligen hade velat ligga ute och sola. Underbart väder! Får nog lägga mig lite i solariet innan jag åker, för med min otur lär det väl regna hela veckan i Oslo.

Måste också hinna upp på pappas jobb, han har tydligen fixat en ny dator till mig. Så skönt, min är jätteseg emellanåt och tar typ 150 år att starta.

Jag är sjukt trött (ändå sov jag till 11?) mår lite halvt illa och ser verkligen inte fram emot åt att sitta på en buss i 7 timmar idag :(
Där finns bara ett eluttag på bussen så kommer inte kunna använda datorn, den kommer typ dö efter någon timme. Tur för mig att jag köpte massa böcker igår så jag har något sätt att fördriva tiden på!


 




MYS

Det var egentligen meningen att jag skulle ha åkt tillbaka till Oslo idag - men jag sköt fram det till imorgon. Hade typ inte hunnit med allting jag hade planerat att göra & det är ändå ingen brådska tillbaka. Har inte träffat min roomie på flera dagar nu, känns lite skumt faktiskt. Men samtidigt sköönt (bli inte ledsen Malin, jag vet att du läser!) men ibland är det superskönt med lite egentid.

Istället för att sitta på en buss har jag haft myskväll med min mamma, har tittat på massa film och ätit räkor. De är såå gott, men jag har en förmåga att alltid kladda så mycket när jag äter räkor. Kan typ inte äta det, antingen så ramlar alla räkorna av mackan (kanske har för många på? men det är ju sååå gott) eller så får jag majonäs och ägg överallt. Lyxproblem!



DREAM BIG

Vilken dröm...
Jag vet att jag är tidigt ute med min önske(dröm)lista, men eftersom att tomten tidigare år inte verkar ha noterat mina listor tänkte jag att det var bäst att vara ute i god tid. Det kan ju vara så att han faktiskt inte har hunnit för att han sett dom försent. Jag får väl vänta och se, annars får jag ta tomtejobbet i egna händer!

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

Imorgon (eller ja egentligen idag) åker jag tillbaka till Oslo. Och nu bestämmer jag mig för att börja packa! Typiskt mig att alltid göra allting i sista minuten. Mitt rum är i en enda röra och jag fattar inte hur jag ska lyckas få ner allt i min väska. Jag har råkat handla på mig en massa nu när jag varit hemma, skyller på rean!





MIDSOMMAR!

Glad midsommar!
Har firat midsommar med familjen, var år sen sist. Hade superkuuul! Har för första gången i mitt liv provat sill.. Usch.





SKOMANI

Har precis varit och uppdaterat min garderob lite! Fick även med mig lite nya converse hem. Jag är typ helt besatt av skor, hade kunnat lägga alla mina pengar på de.
Märkligt hur skor kan göra en så barnsligt glad. Happyface!




HOME

Efter att ha suttit på en 750 grader varm buss i 7 timmar, omringad av berusade göteborgare som spelade skitmusik (räcker väl att jag behövde lyssna på Bob hund i en timme igår?) på sina telefoner, var allmänt dryga och saknade hyfs (de fick ett flertal utskällningar av en gammal tant som försökte lösa korsord, då måste man ju koncentrera sig, förstår väl vem som helst? och de vägrade ÄNDÅ sänka sin skitmusik) blev jag gladare än någonsin förut åt att se HELSINGBORG skylten framför mig.

Nu ska jag njuta av att bli ompysslad här hemma (pappa har lagat mat och efter att ha levt på nudlar i 10 dagar känns t.om. hans mat lite lyxig...) Sen ska jag krypa ner i min underbara säng och äta massvis med godis!




OSLO LIVE


JUST NU..

Väntar jag på att duschen ska bli ledig, Malin har varit där inne i evigheter! Undrar vad hon gör egentligen?

Snart ska vi iväg på Oslo live, en musikfestival som varar från idag fram till lördag. Tyvärr kan jag bara gå idag, för jag åker ju hem (woooho!) redan imorgon. Jag har absolut ingen koll på alls vilka artister det är som kommer dit och spelar, men jag tror det kommer bli hur kul som helst ändå.

Vi har faktiskt fått varsin VIP-biljett! Undrar vad det innebär? 
Blir vi kanske överrösta med champagne, choklad, supersnygga calvin klein underklädesmodeller och jordgubbar? 

Tror faktiskt det är första gången i mitt liv jag går VIP på någonting!
Förutom en gång när pappa tog med mig VIP för att kolla FCH-Storvreta, men det räknas knappt..


OSLO

Nu är det ungefär en vecka sen jag tog med mig Malin och mina tre (överfulla!! fick sätta mig på den ena och det var knappt den gick att stänga ändå..) resväskor och flyttade till Oslo. 

Som den mammagris jag är har jag redan hemlängtan och har faktiskt redan bokat biljett för att åka hem och "hälsa på"! Känns lite skumt att säga så? Malin och Lina ska hem och överraska sin mamma som fyller år, så istället för att sitta här själv en hel helg tänkte jag att det var lika bra att jag också åkte hem!
Ska fira midsommar hemma med familjen, jag saknar faktiskt dem mycket mer än jag trodde jag skulle!

Eftersom att vi inte fått våra norska personnr och skattekort (utan de kan man inte jobba..) så går vi mest omkring här och väntar. Hänger lite på vårt nya favvoställe parken (när det inte regnar som det gör typ hela tiden..) eller för att känna oss nyttiga tar långa promenader.

Vi lever ett sjukt glamouröst liv!


RSS 2.0